Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2015

Menerpa kejayaan

Bersama keringat.





















Memerah beringat.



















Berkerah yang sangat.



























Diiringi syukur dan pembantu yang amat. Moga kejayaan tulus kudus terus menyengat!













Doakan aku dipermudahkan melengkapkan master ini bersama kecemerlangan thesis. Amin..Rabbi yassir wala tu assir. Rabbi tham bil khairi wal hamdulillah hirabil alamin.







Allah humma jaal na minal najihin wal faizin wal mumtaz fi kulli hal. Allah ya karim...



Amin44

Hai la hai la 2015

Assalammualaikum w.b.tHai la hai la hu wa hu wa 2015 sudah.
Sebulan lebih sudah berlalu.Berbagai wishlist sudah tersenarai baik pada diri sendiri mahupon mak ayah.Pelbagai doa dan tuntutan usaha akan diadaptasikan untuk mengejar impian.Saat doa pelengkap adalah oh Allah.Kau kabulkanlah seluruh permintaan ibu dan ayahku. Oh tuhan usah kau tahan aku kiranya mati itu yang terbaik untukku.dan perbaikkanlah hidup ku untuk matiku.
Pun begitu bunyinya sepotong doa.Macam tak percaya bertahun sudah berlalu. Lagi tak mahu percaya sudah pon masuk tahun baru. Antara book wish list yang korg patot baca adalah yang dibawah ni..The great wife aisyah r.a (writer : Ahmad bin salim badawilan)
The great husband Muhammad s.a.w (writer : hasan bin ahmad hasan hamam)

Well. It a worth reading.
Cekkiout..Lots of love,
Me
Wassalam.