Wednesday, February 11, 2015

Hai la hai la 2015

Assalammualaikum w.b.t

Hai la hai la hu wa hu wa 2015 sudah.
Sebulan lebih sudah berlalu.

Berbagai wishlist sudah tersenarai baik pada diri sendiri mahupon mak ayah.

Pelbagai doa dan tuntutan usaha akan diadaptasikan untuk mengejar impian.

Saat doa pelengkap adalah oh Allah.Kau kabulkanlah seluruh permintaan ibu dan ayahku. Oh tuhan usah kau tahan aku kiranya mati itu yang terbaik untukku.dan perbaikkanlah hidup ku untuk matiku.

Pun begitu bunyinya sepotong doa.

Macam tak percaya bertahun sudah berlalu. Lagi tak mahu percaya sudah pon masuk tahun baru.

Antara book wish list yang korg patot baca adalah yang dibawah ni..

The great wife aisyah r.a (writer : Ahmad bin salim badawilan)
The great husband Muhammad s.a.w (writer : hasan bin ahmad hasan hamam)

Well. It a worth reading.

Cekkiout..

Lots of love,
Me

Wassalam.

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"