Monday, December 08, 2014

Do u my 'mancung'man..?

Assalamualaikum w.b.t

Alkisah last week hari rabu, aku dipanggil bermeeting immediately.

Dan hasilnya, malam itu juga kami diarah pergi ke penang.

Ya.penang.

Hampir beberapa tahun berturut2, aku menutup tahun ku dengan menziarahinya.

Cuma kali ini, untuk kerja.

Oleh kerna HR tidak mampu menyediakan kami hotel utk rabu dan cuma mampu menyediakan hotel khamis shaja.maka kami tidur di dalam kereta dan paling masyuk, gi site visit seharian dengan tak mandi pagi.

Lantak la. Orang tak tahu.

Tetapi, lekit nye kitorg je yg tahu.

Throllbaik.

Site visit lak selama dua hari, khamis dan jumaat.

Paling best, aku sudah lak dah amik halfday jumaat, konon nak menolong mak rewang di kampung (kerna kami punya kenduri lepas pada sabtunya). Siap plan dengan along, nak balik sesame.

Namun akhirnya, aku kene gi penang dan along g pahang rabu-jumaat.terbaik.. Dua beradik terbaik.hamik ko... Rancangan Allah terbaik.

Maka berpasrah mak di kampung.huhuhuuu..
Terima kasih sedare mare yg datang membantu. Aku dan along berjaya menjejakkan kaki dekat 12mlm, kiranya 12jam sebelum majlis sabtu.

Memang kali ni penang berbeza. Masuk pulau, kene pusing jauh pastu HR carik hotel dekat butterworth which is ktorg kne klua pulau tu balik utk bermalam. Lepas tu carik hotel tak jumpe, hotel da tukar nama. Bilik kene tukar sebeb aircond bocor... Isshhhh.
Memang betol pengalaman la.

Yang seronoknya, kali ni g tayah drive.heheheee... Seronoknye.

Tengok muke client lak macam idung mekjah(faezah).

Rindu dan tak sabar nak jumpe faezah.

Heee...

Walaubagaimanapun, ada juga rase takut2... Takut terminat org penang.

Hahahaa..

Ok.la..nak belanja gamba penang je.

Wassalam.

:)
Tatatatatatatatatataaa

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"