Sunday, May 19, 2013

minat vs meminati

assalammualaikum...

hm.okeh.seperti tajuk...

zaman sekolah.
org tnye aku.. ade boipren.
jawabku.. hade.
Sape?
aku : em.ni keje2 aku ni la boipren aku.

haha. aku suke bz kn diri ikut kelab n persatuan. selain dari usaha skor dalam pelajaran ni..dan
mase tu aku kire aku ni golongan penggerak bukan pencetus.

maksud aku... abis keje or siapkan keje then balik hostel.xdenye sampai nak jadi pencetus berlepak2 kt cafe skola tu.

klu ade pon, teman org lain..bukan aku.kikikiki

bila masuk uni, sekali lagi org da xtnya sgt. tapi aku salu tnya diri sendiri.
kau ade boipren?
jawapan dalam ati aku : still same. aku suke ape yg aku buat blja.kelab.outdoor.

ini la care aku fokuskan diri dan keep positive to doin my task in uni.

sekarang org tnye aku.
dia : ko lom kawin lg kan?
xsempat jawab dia ckp ko memilih sgt ni..

dia jawab.dia tanya balik...ko tanak kawin?
aku : eh.nak kawin.cume "doktor" lom ade pree lg nk jumpe n bincang.

dia : owh.patot la. doktor upenye.

yep.

sekian dahulu. doktor..

wassalam.

nota ditumit : doktor, mari tlg selamatkan aku.

ni gamba org kawin n tunang terkini.
nanti aku update laen k ^^

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"