Tuesday, September 17, 2013

10minutes lagi.

Asslaammualaikum....

yep... akhirnya aku da selamat gi kenduri kat johor itu semua.
maaf.memang tak sempat nak update pape.
*aku mabok oit... mabok naek bas.3jam pertama, tido la dalam bas.pakse tido...huhuhuuuu

well... we girls ops....since ade suami si roul(actly kwn sdri gak)... so i call it
gengs outing.
much more out of things kot.
hahaha... kejap je pon lepak2.tapi sempat la...sempat tgk anak buah diorg baru lahir.. ngan belek album pengantin diorg.
alahai... album tunang, xtengok plak.

next3 time je la..klu igt.

seronok dpt jumpe membe.
bahagiakn hati manusia lain itu bagai membahagiakan hati sendiri right?
yep... kata "sygi saudaramu seperti sygi diri sendri"

hmmm.hari ahad paling pack.. plan goin eat at 1st (uma ziha)dan 3th (uma Dzul-kwn nurul) house.since 2nd house pon carik pai da geram2.at 3th house ktorg eksiden. mau tak terkejut... tbe2 dgr bunyik dentum dan ak tgk ade budak melekat kt tingkap pemandu sblom jatuh. mase tu cik nughul bawak.ape lagi...
turun je dah kne shoot la.
"eh.dik..ko tak nampak ke ank dah bg signal nak msuk simpang?"
hamik ko.... ak trus g kt budak tu..budak laki.. jadi inspekter jap. "dik.ko ni ade lesen tade?tingkatan bape?"
budak tu terketar2 la.... dah xde lesen.bru tingkatan 2.pastu sibuk mintak maap dan ckp nak gi kedai kt simpang tu.

ak nk je ckp takkan potong kanan gak,klu org nk masuk kanan.haishhh.

skirting n pintu nurul rosak la gak.
tapi pada ak, pintu tu klu nak ketuk.. upah buka je tak memadai ngn lekuk tu kot. ade la besa sgt... cume skirting je la..klu bole tukar, tukar.

*klu la bole, nak pai budak tu.

nurul kesian.budak kampong.
settle cmtu je la.
kesan nye...
ketaq gi next kenduri (arep).
pastu terus kenyang rase.

tunjuk muka kt pengantin....bagi hadiah.
balik.. abih cite.

sempat lagi kitorg bincangkan,
adakah adik tu serik dan insaf bawak moto tanpa lesen juga topi keleder.
ak rasenye tak kot.
silap hari bulan, dia bangga langgar dan takyah kua duit utk cover damage tu.
namun harap adik tu dpt hidayah sblom tlambat.

pepon.. akhirnya..
selamat pengantin baru kepada semua pasangan.
semoga dikurnia generasi soleh solehah dan kekal hgga ke syurga.

k la.
pai sini dlu.
ade mase ak update lg.

wassalam
*ida.. maaf tak dpt dtg.. mik gamba mu wat kenang2an... hope suke hadiah yg beri

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"