Skip to main content

sesudah diapit.

Assalamualaikum w.b.t

pengalaman jadi pengapit kini penuh di dada.

mule2 seronok... bila sampai mase,(berarak ngan bersanding tu)
hmmm.. xd la best mana.
yele...
aku lak cam tak tau nak wat muke cmne.
nak senyum..tp  sgt segan.

mase ni la teringat.
owhhh..dlu ak jadi pengapit mase malam berinai je.
so tak de pengalaman la sanding bagai.
hahaha...

i make my mind up.
fokus2... ni majlis org. senyum walaupon ko tak tahu nak senyum kat sape.
sengih.
belajar2 senyum sambil sebut (c) seee....
senyum sebut  (m) emmmmm....
lebih baik dari iklan gigi darlie yg biasa.

well. bila makan beradab..
makbapak pengantin laki yg duk apit pengantin.
mase ni la ak dapat tmpt paling tepi skali.
malangnye sobolah ngan mak mentuo sepupu ak.
hahaha...

then, walau nak control2 ayu.. makan tetap makan. :)

minggu ni lak kenduri kawan2...
sabtu :
kak ha, aida, qila dan mima
ahad lak :
ziha dan arep kecik.

suke ak igtkan kepada sahabat2 yg suke kan suprise..
tolong la klu nak suprise kan geng yg korg kawin, dgn lebih awal.
sebab bukan korg je yg kawin..
org lain pon kawin.. korg kene la beragak.. nak jempot geng takkan la kendian2(lambat)...
ni kg klu tak dtg, macam2 lak sangkaan.
gitaw awal2... biar ade mase geng tu nak arrange perjalanan.
mak slalu ckp..."jgn gso,org (kwn) pon paham lau xdpt dtg"

tapi ak kan sk walimah.
so...
tetap usahakan nak g gak.
kalau ak ade kemere beso...mesti abis bateri ak snappic...agaknya la.

hee

skrg ak kt TBS, amik halfday..
sementare tggu bas... menaip la utk korg.

k la... nanti ak update lg.

mungkin dua entry dlm satu hari.mungkin.

semoga cinta hingga ke syurga ye

nota di tumit : aisyah opis ckp "kem slm"..."kem slm kt pasangan mane tau dia dtg walimah tu skali"
ak  balas...LOL. loud of laugh lerr....

nak gambar aku share..
-amik gamba bunge pengantin
-tiket hari ni
-bukan backpack je..tp wed(wedding)pack..
-berat gak ak brg2 ni..

hihihi

wassalam

Comments

Popular posts from this blog

HM menyingai

Assalammualaikum dan sari berita di belog ini...

Alhamdulillah... seperti  tajuk hari ini... pasti hadek2, hakak2 dan habang2 tertanya2...
bagaimanakah wajah harimau menyingai?



Buat pengetahuan anda yang bukan layan bola malaya, malam tadi kita telah bertemu pasukan thai...okeh...hee...

squad Harimau Malaya.. Tahniah dan Syabas, anda punya taring semakin menyingai sudah.
pagi ni sepanjang perjalanan nak g keje, radio HOT fm telah membincangkan dan meminta komen2 dari pemain kita. Ada juga komen2 dari pendengar setia pasukan negara.



komen saya?
Permainan itu bagus kalau kita konsisten menyerang berbanding bertahan.
Sebab Malaysia ni macam da terlalu familiar dengan permainan BERTAHAN dan TEMBUS..
hadoi.. kalau tembus di pihak lawan, tiada hal.ini tembus di gawang sendiri...
Setiap kali rentak permainan menjadi dari MENYERANG kepada BERTAHAN, setiap kali itu la aku rasa tak selesa.

bukan apa, walaupun kita sudah mendahului dengan 1 gol dari Abe Mat Yo.... tapi pertukaran rentak permainan itu…

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

i need activity then i create one.

assalammualaikum.w.b.tseriusli i need activity since this is my first year i graduate from any class.
well.
i such bussy lover.
i bet maybe im miss bee.bee an insect.
or bee is only kindda flies that such.bussy.
bussy.
bussy.
personal
and personally
systematic.ya.
home or office.
i really mean for the both place.here in yongpeng,
i got to many workaholic teammate.
there is my family away.
gimme kidda homesick.
and they push me to find a love in here.go to him.approach.get married and built family...but i just dont accept rejection.i dont know what is approach.how was a love desrcibe you there best except a commitment.love the commitment and just dont know who like or admire me in here.i found im not adorable one too.i have too many weakest point.myskin is not flawless.im not too strong.would him love me the same of me.while without their consent
im get into my cave. wherebout here..i just create my own activity
and fairy tales.
the fairy tales start with create a good memoriea among …