Monday, June 09, 2014

Tackle~ and its tackle me.

Assalammualaikum w.b.t...


kepada sidang rakan2 pembaca sekalian. topik tackle ini ade lah satu impian agak "catchy" di situ.
ini adalah gara2 menonton dramatis korean... aduh!ape nak jadik ni...

soalan nya berbunyi begini (dalam suatu episod nya)... "what kind of man do you like? someone who makes your heart flutter or someone familiar?"

this question is keep run to me. why ? ? ?
i dont know. maybe this is bout my heart..then its clue must come from me..otherwise, im still the clueless and in another side, im maybe too clumsy to answer it.

hahaha~~~ whatever(my another side said)

while my another side, keep thinking over and over again.
maybe i would stick to someone who makes my heart flutter.
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sungguh tidak kupercaya akan diriku ni.alahai.


well. for korang nye pengetahuan, buat mase few years ni..aku asik g kenduri kawin yang "lalu bawah pedang"...

hmmm. rase cam kengkawan ni tgh berubah angin ke.
yang kengkawan lelaki aku start pi join inspektor la bagai..
while yang kengkawan pempuan pon terbetemu la si inspektor dan badan2 seangkatan dengan mereka....



ok.fine-fine.dah jodoh kan..^^

dan
paling sadis weken kali ni, tak dapat gi kenduri dak awwe.geng naqibah & silat dedulu.... suke wish ak selamat ri raya dengan menggunakan bahasa jawanya.rindu ko awwe.......ak n a few je panggil die ni awwe. orang lain panggil awwa...my tongue has own dialect that i cant change too...
huhuhuu
sian awwe. sorry la i cant make it.really sorry...still have to met you badly coz i have bought present for your big day surely.pepon,
semoga dirimu bahagia di samping jejaka yang kau cintai itu..selamat melangkah ke alam baru itu.. *ececeehhh.sastera tu nak power.

dan ak sempat la gak gi kenduri buah...ditemani dak chitot(last week die kawin).. buah tu si ketua kelas masa spm dlu, alhamdulillah.. rupe2 mamat ni memang anak polis dan berakhir menjadi anggota polis gak.
selamat la ek buah.. eh silap..takleh panggil buah lagi... kene tukar.. nazerin & jannah, moga jodoh kekal hingga ke jannah gak..


k la... nah. tgk gambo.. rase tahun ni memang xd g konvoi raya lagi la.... sume da pakat kawin sebelom raya... bukan2.. dah jodoh korang raya bersama~~ :)

tackle jangan tak tackle k!
kompang dipalu, pengantin baru, jengjengjeng.....
ni makbam..demam rindu.....kuikuikui
nota tumit : banyak la ko nye tackle jangan tak tackle.... abiskan belajo tu.... penat nunggu! :p

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"