Skip to main content

Tackle~ and its tackle me.

Assalammualaikum w.b.t...


kepada sidang rakan2 pembaca sekalian. topik tackle ini ade lah satu impian agak "catchy" di situ.
ini adalah gara2 menonton dramatis korean... aduh!ape nak jadik ni...

soalan nya berbunyi begini (dalam suatu episod nya)... "what kind of man do you like? someone who makes your heart flutter or someone familiar?"

this question is keep run to me. why ? ? ?
i dont know. maybe this is bout my heart..then its clue must come from me..otherwise, im still the clueless and in another side, im maybe too clumsy to answer it.

hahaha~~~ whatever(my another side said)

while my another side, keep thinking over and over again.
maybe i would stick to someone who makes my heart flutter.
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sungguh tidak kupercaya akan diriku ni.alahai.


well. for korang nye pengetahuan, buat mase few years ni..aku asik g kenduri kawin yang "lalu bawah pedang"...

hmmm. rase cam kengkawan ni tgh berubah angin ke.
yang kengkawan lelaki aku start pi join inspektor la bagai..
while yang kengkawan pempuan pon terbetemu la si inspektor dan badan2 seangkatan dengan mereka....



ok.fine-fine.dah jodoh kan..^^

dan
paling sadis weken kali ni, tak dapat gi kenduri dak awwe.geng naqibah & silat dedulu.... suke wish ak selamat ri raya dengan menggunakan bahasa jawanya.rindu ko awwe.......ak n a few je panggil die ni awwe. orang lain panggil awwa...my tongue has own dialect that i cant change too...
huhuhuu
sian awwe. sorry la i cant make it.really sorry...still have to met you badly coz i have bought present for your big day surely.pepon,
semoga dirimu bahagia di samping jejaka yang kau cintai itu..selamat melangkah ke alam baru itu.. *ececeehhh.sastera tu nak power.

dan ak sempat la gak gi kenduri buah...ditemani dak chitot(last week die kawin).. buah tu si ketua kelas masa spm dlu, alhamdulillah.. rupe2 mamat ni memang anak polis dan berakhir menjadi anggota polis gak.
selamat la ek buah.. eh silap..takleh panggil buah lagi... kene tukar.. nazerin & jannah, moga jodoh kekal hingga ke jannah gak..


k la... nah. tgk gambo.. rase tahun ni memang xd g konvoi raya lagi la.... sume da pakat kawin sebelom raya... bukan2.. dah jodoh korang raya bersama~~ :)

tackle jangan tak tackle k!
kompang dipalu, pengantin baru, jengjengjeng.....
ni makbam..demam rindu.....kuikuikui
nota tumit : banyak la ko nye tackle jangan tak tackle.... abiskan belajo tu.... penat nunggu! :p

Comments

Popular posts from this blog

i need activity then i create one.

assalammualaikum.w.b.tseriusli i need activity since this is my first year i graduate from any class.
well.
i such bussy lover.
i bet maybe im miss bee.bee an insect.
or bee is only kindda flies that such.bussy.
bussy.
bussy.
personal
and personally
systematic.ya.
home or office.
i really mean for the both place.here in yongpeng,
i got to many workaholic teammate.
there is my family away.
gimme kidda homesick.
and they push me to find a love in here.go to him.approach.get married and built family...but i just dont accept rejection.i dont know what is approach.how was a love desrcibe you there best except a commitment.love the commitment and just dont know who like or admire me in here.i found im not adorable one too.i have too many weakest point.myskin is not flawless.im not too strong.would him love me the same of me.while without their consent
im get into my cave. wherebout here..i just create my own activity
and fairy tales.
the fairy tales start with create a good memoriea among …

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

2016 heading to 2017

2016..
sorotan 2016..
terlalu pantas berlalu..
tak sempat nak review mungkin.
pepon about 9 minit before 2017.
the up coming future comes with prosperity.
and for sure, every person shall be pray
2017.please do better for us.


hujung tahun dgn handphone yang rosak.
pakai phone ayah temporary.

mengharap ada peluang bonus
untuk telefon baru..
insha Allah.
amin.