Tuesday, August 20, 2013

Eh!Sudah Ogos rupanya

Assalammualaikum dan selamat sejahtera.
terima kasih kerna membaca dan sudi meluangkan serba hayat di belog ini.

selamat hari raya juga maaf atas sebarang salah dan silap ya.

"Barang siapa mengkehendaki keuntungan di akhirat akan kami tambahkan keuntungan itu baginya, dan barang siapa mengkehendaki keuntungan di dunia Kami berikan kepadanya sebahagian darinya (keuntungan dunia) tetapi dia tidak akan mendapat bagian di akhirat" 
QS: 42. Surah Assyura ayat 20


pengalaman raya kali ni memang berbeza.
mak masuk wad.bahkan sebelum raya.. dan setelah raya..
dan Alhamdulillah kini sudah dicharge.Moga kembali sehat dan ceria mak nye..
*sehat tubuh badan akal fikiran utk melaksanakan ibadah juga setiap pekerjaan mak...



Pengalaman jaga makteh di hospital few years ago, buat aku lebih bersedia menjaga mak sendiri pula.
Al-fatihah utk Fauziah Abu Bakar...

Raya kali ni, dapat melepaskan rindu bertaut pada baby faezah..


ok la.. tgk gamba raya terus eh..

raya pertama kami..
ni separuh kerabat sebelah omak den..


tema kami : Coklattttttt.....

parodi : tengok 5 jari saya ni..tengok ni... saya janji kamilah famili selamanya..yeahh...

hehehee...


raya seterusnya kat kampung ayah..

selalu gi mancing...takut takde hasil kan...

yg ni.. para lelaki kami..gi kelong..
yep.. 
memancing dalam sangkar ikan.
confirm dapat..
^^)


opsss..takbole lak nk besarkan lak.. slh setting masa edit..
maap lagi....hihi

then.. sebelom menonton Malaysia vs Barcelona..
kami ber BBQ di luar rumah...

*ni...ni..kau tgk..kau tgk...
mcm cmeren highland tak uma Atok kami??
hehe

tqvmuah..maira jadi model... *she has 4 pusar tau....jaga2..

pastu balik bercuti...
melambak2 rupanya undangan perkahwinan..
sad to say is...

ada lapping tarikh.. ok.
tapi distance tu merampas kebahagian aku nak gi 
memenuhkan jemputan kalian.

so, sekali lagi maafkan lah.

oleh kerna.. kad jemputan ada juga tulis bersama 'pasangan'...
i skip some invitation with "sorry dear.my partner will be around.he represent of mine as well"
(senyum sipu2 dan kontrol ayu)
*boleh tak.boleh la.boleh la


Barakallah hulakuma wa jamma a' baina kuma fi khair.

semoga cinta kalian hgga ke syurga.


sekian. sampai sini dahulu...
Wassalam


No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"