Saturday, September 24, 2011

.terima kaseh.

hai semua..
topik menarik2 di hati ini..
berbunga2 ...

itu la 2 perkataan yang nampak mudah...
senang di lihat...
sukar diucap...
hanya mereka yang benar2 menghargai..
akan terus kekal berterima kaseh.

aku menonton kelantan vs johor fc.
dan keputusan perlawanan 1-1.
isshhh..geram tol..
tapi stil kredit to si kijang since stil boleh collect point.
dan...
kengantokkan..
aku pon ketiduran..
siapa tahu...
saya menerima satu panggilan..
*memang niat nk tido kejap.
halu.halu..buleh burak tak.
yep.menerima panggilan dari mamiet.
seseorg yang pernah menjadi sebahagian pengisian liku hidup ini..
kami bertukar2 cerita terkini walaupon aku xpernah menjangka yang dia akan
menaliphon ak..
haha..

akhirnya..aku menjadi sukar tidor..
dan untuk mendapatkan mode tdor balik..
..
aku pon....

.rase+berpikir macam nk buaat sesuatu jek.
<hem>nak taep-taknaktaep-nak-ke-taknak
mula2...igt nak msg jek..
msg dier..
tapi teringat akan celcom rm2 yg pree of charge tok call n sms..
<ring><ring><ring>
i called you.
i got you on the line.
i heard you voice.
i told my story.
i share my words.
asking for the future.
praying success each other
i wish.
there is always..
you in here<menuding di dada ini>

<yup.miss you like a crazy.>
<.a picture speaks louder than words.>
damn it..
i still loving you.
xoxo.
hope you have a good time with me.
thanks for spend your time for me on this dust.
you are always.
my dearest...
annie....
whom
will be somebody in
the other day.

"terima kaseh Allah.
kerna itu dan ini.
Hanya kau
maha mengetahui
hakikat segala"

okeh korang..smpai sini dlu.
terima kaseh kerna sudi menjenguk blogku.


No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"