Monday, February 24, 2014

Suatu hari di sekolah ku

Masa kat dalam kelas, cikgu bahagi dua kumpulan kepada dua nama berlainan.

Satu kumpulan nama kelopak.
Satu lagi namanya kuntum.

Cikgu guna isyarat tangan dan kene ikut tangan die sebut nama kumpulan tu selagi tangannya masih menuju ke kumpulan itu.

Then jadi lah. . .hari yang

Kelopak kelopak kelopak kelopak
Kuntum kuntum kuntum kuntum
Kelopak kuntum
Kelopak kuntum
Kelopak kuntum
Kelopak kuntum

Hehee...

#endfebcomingmac#semangat block date#

Assalammualaikum.. Begitu la musim jemputan sekarang ni..

Seronoknye kawin.tetibe rase nak senarai kan aje semua item yg nak wat kalau diri sendiri kawin ek.
Yela takut2 sendiri lupa kan..
*hahhahahaha...semakin feminisme betol.

Tapi malu nak tulis kat sini.
Yela.Ajal maut jodoh pertemuan di tgn Allah...

Pepon kene la tulis kan...
Mana tau dapat.
Bole tersipu2 nanti..*hahaha.
okeh..
Hantaran risik+tunang-utamanya nak coklat.nak kasi gemok balik..*masa tempoh tunang wajib supply coklat supaya sy gembira dan gain berat....kikikiii
Nak sekali kain untuk buat baju nikah ke baju raya ke kan...

Hmmm.. Hantaran kawin?
Spesel sikit ley...
Nak kamera dslr bole?
^^

Dasar anak dara pingitan tol.
Klu mak tau, mesti kene sekeh pale ek.

Yang penting sekarang nak kump duit.
1st nak beli baju untuk famili.

Okeh.but first on all, mesti abiskan belajar ni dulu.

Ape die?Nak tanya "selain jadi suri hati lepas kawin, nak mintam jadi suri rumah?"

Bole.Bole.
Sy kerja untuk abiskan pinjaman so hantaran kalau nak cover duit pinjaman semua lagi bagus.
Otherwise, you need to pay on behalf for that installment.

InshaAllah.
Sampai sini dulu.Doakan dipermudahkan urusan dunia ni dan akhirat sana..

Justeru itu,
Cheerleader merangkap banquetleader nak tido.
Mimpi indah menanti:)

Wassalam

Nota di tumit : kenduri molex, epulnadiah dan miranaeh..semoga baitmuslim dilimpahi sakinah mawaddah walrahmah.. Amin

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"