Sunday, June 26, 2011

hemmmm...bit tired..wif smiley..

hai..
korg.....hemmmm...
tok pengetahuan korg...
dis week kne lik s.alam lagi....
huhuuu...
bermalas-malasan tol...
wit mkin susut..
aku still seboleh-boleh taknak kuar wit dari bank...
wit tuh da la ade "serat" je...
tol2 simpan tok siapkan handbound thesis, cd siap cover nth pape tuh..
wisau...lom keje lagi...

hemmm...btw...hepi tapi cm no heart feeling gak lik s.a...
mula2 sampai s.a, msg la cik nurul...text nk gtau da pai sek 2..dier lak ngajak g jejalan kat sacc..
adoi...ponet pon lom ilang...aku pon tggal je barang kat kolej, trus nek bas balik g sacc..
jam tuh jugak msg kerol...ngajak skali..
rupa2 along nisa pon ade skali...diorg tunggu kat BIG APLLE..hahaa..
memang cantek..
terbaik la korg..
cik ayen lak....hemmm..da smpai s.a gak, tp dier perlu uruskn bbrape personal matter lak..
so, aku pon bagai itek pulang petang...jalan la sorang2 dari PKNS g SACC..
sesampai je, trus beli b.a...haha
*damn so mengidam..(^^..)

lepak2..tunggu cik ayen..nurul n along nisa da jumpe racid..dier keje kt kedai selang 2,3 kedai dari b.a je upenye..
dan rupanya nurul pon da bgtau racid yg kami orang balik...
hemm...maila si racid...tak lame tuh kerol pon smapai gak...so, diorg berrezeki b.a la.....hehee
then ayen pon sampai...
hahahaa...berpecah la kami..
sume ade hal memasing...
sesaje nak jumpe2...

then, g la jumpe cik nash..
tok 2nd reader n took all the form comment..
heemmm...
kerol text me...jd x lepak petang nnti..
mula nye nk ajak mereka ini g tasik je...mik angin..
*aktiviti everning walk dan aku memang cm belangkas..rinduuu
tapi nurul,along nisa n ayen tak dapat join lak..
then takkan nak lepak 2 orang je ngan kerol..adoii...
lam mase yg sme teringat si racid abis keje kul 7..kerol pon suh tanye racid lau nk lepak..
dan akhirnye melepakkan diri bersame mereka..

paling penting dapat tengok m'sia vs lbenon...
hahaa...msia hentam 2-1...
walaupon dapat tgk gol kedua dari wan zack dan kendian di separuh masa kedua kene hentam satu gol dari labenon....aku pon balik..
hahaa..berbangge la gak..
dapat gunakan jejantas baru..

while ari jumaat...
jumpe supervisor..
heemmmm....cm biasa la..
kene betolkan n ikut sume komen2 juri..
then baru boleh submit final hardbound..
she said ikhlas kan diri untuk repair sebab nanti junior2 nk rujuk senang...
dan aku rase dier perasan muke aku agk terkejut (*walaupon aku da try control..)
kene balik s.a lagi...jumpe dier tunjuk yang repair2 tuh...
dan yang penting bukan aku sorang kne mcm tuh..
sume ank didik under dier disuruh buat macam itu....
kami juga disuruh submit 2 hardbound..1 kat dier, 1 lagi kat department...
ape-apeje la...yang penting...
nak grad..

lepas je jumpe...adoi...da mati kutu..
tak tau nak buat ape...
text kerol, kerol xd transport..
nak kacau racid, takut dier da balik kl..
tanye kan rau lak..rau otw nk balik s.a..
jam stil baru kul 10....rau sampai kul 12...
itu la first time dalam idup, 2 jam yg lame dan mmbosankan..
akhirnya rau sampai gak..
seronok...
dapat jumpe...
rinduuu kat dier..
then...g makan..
alhamdulillah....orang keje lanjer..
then balik melake..bas kul 2.30..

di melake,
after magrib, aku menjadi drebar..
pegi la kelinik..bawak anak dare mak aku yang lagi sorng itu..
dier berbatuk2...dah 2-3 minggu..
yang polik bin ajaib...polik sebab baru sampai je kelinik tutop..
yang ajaibnye...minyak kereta berkelip2...
tapi aku wat takpaham..
hehehee...
*nway, harapan nak tengok maharaja lawak katuma nenek tak kesampaian......uma aku xd saluran 'warna'..
ceittt....~~

but stil wif smiley..
selamat gak sampai melake b4 mgrib...
malam itu balut hadiah pengantin..
esok g keje kawin uma membe sendiri...
buleh dikire geng la gak se skolah..
paling penting
sepah menang gak akhirnya..

huhu....

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"