Tuesday, July 23, 2013

selamat berhari..hari....

Assalammualaikum w.b.t...
merujuk tajuk di atas...adalah sekarang opis aku dah sibuk berkemundangan lagu
"selamat berhari raya..ucapanku untuk semua"..ececeh.nk nyanyi gak...ala2 rahimah rahim jap.kikiki

buat ak tringat..dari dulu sampai sekarang, ayah aku suka mood raya.mood dgr lagu raya kt dalam kerete mase OTW balik kampung dier..... anak2 tido, xteman dier mandu pon xpe..coz he got that feeling!wlpn he has no talent to sing according the rhytme..die layan je.hehe

:) thats my daddy.

semalam, ak collapse..
aku bangun utk solat asar then terus masak nasik air (padahal bubur) je.
campakkan kiub ikan bilis kasik ade la flavour.
pastu nasib baik ade sambal ikan bilis spare.
berbuka dengan tu je.then solat mgrib n tdo.

dalam tdo terbawak2, flashback..
yep flashback.
haha..

mungkin betol kata org.. ak kne sakit pale sebab banyak pikir.
hahaha.

but how should i off my mind from working mode.
aku rase klu aku koma pon.
mesti otak ak still ber'jalan2'.

kadang aku suke mimpi.
yep.
mimpi yg buat aku escape dr dunia ni.
escape dari komitmen seorg pekerje.
seorg anak.seorg kawan.seorg kekasih.
hah.kekasih?melampau...sgt.haha
aku sedar mungkin mimpi ni adalah rentetan dari angan2.
tapi aku lg suke mengkhabarkan mimpi adalah sebahagian dari dunia kretif imaginasi yg tak terperi.
#teringat katon the chalkzone.itu dunia mimpi aku kadang
well.yep.surely..... (^_____^)

tapi mimpi yg kretif ni mjadi tak terkawal.bila mana aku taksehat...
time ak nk demam.
time ak demam.
bangun tido mesti penat gegiler...

sian an..
an...

k la.
nak cerite tu je.
itu la sesi melepaskan perasaan ak.
tentang kepenatan org sakit.
wlpn sakit adalah kafarah dosa silap.
namun keletihannye, Allah je tahu.

wassalam.

nota di tumit : selamat berbuka hari ni.
ari ni ak bbke dgn cempedak goreng.
###hmmm.semerbak baunye!

S e l a m a t
                     B e r b u k a . . .

~~R a m a d h a n 1 5 t h~~

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"