Skip to main content

im kind of kiddo n still kiddo.

Assalamualaikum....

yep.. baru-baru ni menjengahkan diri pergi ke Pasar Malam walaupun masa gi tu belom masuk kul7malam mahupun bru pukul 4.30ptg...(tapi saya gi pas opis hours la.imsoskemaok!)

hajat bak beli la beberapa senarai bahan2 untuk kelengkapan dapo bulanan.. masa cari2 bahan tu rasa macam nak cari sayor. yep.nak cari kacang buncis...

cari punya cari.... tak ada rezeki pula hari ini.
nak beli dari ore nonmuslim.. rase macam ati ni xsudi lak...

maka... pasangkanlah cili api kampung yang menu tetap setiap minggu bersama2 bendi.
jadilah kan.. dari takhado....

*sempat jeling kat sawi dan bermonolog dalam hati "im not going to hv u yet ok.dun stare at me!"...hee

"wahai hambaku, barangkali kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan barangkali kamu menyukai sesuatu, padahal amat buruk bagimu.Allah maha mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"AlBaqarah, ayat216

semenjak dua menjak ni, craving sayur.... hmmm... but still choosy!

dan hati ini tertarik akan sesuatu gambar hari ini...
mungkin i am kind of kiddo..
yep.i am still!:')

ok.sampai sini dulu.wassalam..

tgk ni.hah..gamba tu diaaaaa!

Comments

Popular posts from this blog

i need activity then i create one.

assalammualaikum.w.b.tseriusli i need activity since this is my first year i graduate from any class.
well.
i such bussy lover.
i bet maybe im miss bee.bee an insect.
or bee is only kindda flies that such.bussy.
bussy.
bussy.
personal
and personally
systematic.ya.
home or office.
i really mean for the both place.here in yongpeng,
i got to many workaholic teammate.
there is my family away.
gimme kidda homesick.
and they push me to find a love in here.go to him.approach.get married and built family...but i just dont accept rejection.i dont know what is approach.how was a love desrcibe you there best except a commitment.love the commitment and just dont know who like or admire me in here.i found im not adorable one too.i have too many weakest point.myskin is not flawless.im not too strong.would him love me the same of me.while without their consent
im get into my cave. wherebout here..i just create my own activity
and fairy tales.
the fairy tales start with create a good memoriea among …

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

2016 heading to 2017

2016..
sorotan 2016..
terlalu pantas berlalu..
tak sempat nak review mungkin.
pepon about 9 minit before 2017.
the up coming future comes with prosperity.
and for sure, every person shall be pray
2017.please do better for us.


hujung tahun dgn handphone yang rosak.
pakai phone ayah temporary.

mengharap ada peluang bonus
untuk telefon baru..
insha Allah.
amin.