Wednesday, February 06, 2013

im kind of kiddo n still kiddo.

Assalamualaikum....

yep.. baru-baru ni menjengahkan diri pergi ke Pasar Malam walaupun masa gi tu belom masuk kul7malam mahupun bru pukul 4.30ptg...(tapi saya gi pas opis hours la.imsoskemaok!)

hajat bak beli la beberapa senarai bahan2 untuk kelengkapan dapo bulanan.. masa cari2 bahan tu rasa macam nak cari sayor. yep.nak cari kacang buncis...

cari punya cari.... tak ada rezeki pula hari ini.
nak beli dari ore nonmuslim.. rase macam ati ni xsudi lak...

maka... pasangkanlah cili api kampung yang menu tetap setiap minggu bersama2 bendi.
jadilah kan.. dari takhado....

*sempat jeling kat sawi dan bermonolog dalam hati "im not going to hv u yet ok.dun stare at me!"...hee

"wahai hambaku, barangkali kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan barangkali kamu menyukai sesuatu, padahal amat buruk bagimu.Allah maha mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"AlBaqarah, ayat216

semenjak dua menjak ni, craving sayur.... hmmm... but still choosy!

dan hati ini tertarik akan sesuatu gambar hari ini...
mungkin i am kind of kiddo..
yep.i am still!:')

ok.sampai sini dulu.wassalam..

tgk ni.hah..gamba tu diaaaaa!

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"