Skip to main content

nak LEMPANG LAJU2...

ceit..
rase nak lempang laju2..
macam *angang tol.....
aku ber blog walking...
emmm...
sesaje...
prot rase lapar...
then tringat kat satu blog yg pernah aku rasai coklatnya...
da masuk2..aku bace..then tekan sane, tekan sini.
dan rase laen..
rase nk lempang laju2..dush.dush...
nak tau kenapa rase nk lempang??????
rasenye aksi patung je tidak cukup ganas..



sebalnye..
geram..choc+blog ini dperkenalkan oleh seorg taulan..
yang nama nya sengaje lagi saje2 nak dirahsiakan..
boleh tak, nk mtk izin..kasik lempang dier laju2...
sebab ketika dan saat diperkenalkan dier kate mmbe laki dier yg buat...
siap pesan jgn flirt2 da la.
tapi suh tipon trus tok wat tempahan choc.
huh.
tapi ade gak perasaan sangsi mase tuh.
sebab mase amik dak pompuan yg anta.
kini..
setelah beberape bulan.
ye.hari ni..ble aku dok godeh2 blog choco itu..

terima hakikat.
aku rase memang pempuan yg wat...
pergggghhh...


sikit nye lame la aku tertipu..
ceittttt..
siap kau...
ade yg kne penalti nih kang.....
pastu bukan kad kuning, bukan kad merah...
aku nk claim dozen2 coklat....
rase sakit ati..
pegghh...dush kat muke ak balik...
walaupon sebenarnya ia nampak agk kesalahan sendiri...
*salah ak gak..percaya mat tuh bersegi2..da tu aku xpenah nk explore blog choco itu..baru la ni tergeheh2 nk godeh puas2 sbb craving nk order coklat tuh lagi...ishh..ishh...
huhuuuuu..

bila ak pikir..aku kene hentikan masa buat seketika..

tapi kelakar tol la ak nih..
cane ley caye bulat2..*kelakae mg kelakar la plak...ko xpercaya diri kau da ter'kene' ek..NM619 si lampi juga kau nih rupanya..
tapi stil. kalau xley kasi,i lempang laju2, bg la chance ..suh i lempang u sopan2 pon ok..aggrrh~




hah.cakap tentang kad2 nih..ttbe teringat.
dlu 2010, safiq rahim penah dlayangkan kad merah semase m'sia vs china..(sumber kosmo liga super AFF).

dan ptg td..emm..ade bace paper..
K.raja nk tuonkn matyo mse kat taipei nnti..
hemm..ari tuh naseb bek 2-1.wlpn ati aku agk bengang mtyo xdituonkan..
tahniah gak la pd safiq rahim ngn aidil zafuan..
heee..
hope kt taipei nti, dpt tgk matyo main n perform well..
lau dier dituonkan la..
igt.ari ahad nih ye kawan2..
jgn lupe..
*tadi my mum n dad said..matyo itu skrg takde la maen bagus sgt.....n then bla...bla..bla...
takpe la mak.ayah oi...lau ank mu nih lau dah suke..
matyo main yoyo pon, anak mu rase die tetap sasa.hebat dan comel..
hati mu kental bebeh.
hakikat sbenar da lme x berpeluang tgk dier main...
dan aku menanggung rindu wooo...*bomm,bomm.bravo.....
lalalaa~~ "rindu...serindu rindunya...namun apa daya...
kalaau la dia itu sudi..heheee"
kuikuikui.......

tak tau la mse training bile nih..
*aku se gmba lame, tp takpe...
ade DIER..ok la.

hope ahd nih,
harimau malaya akan mengaumkan 2 ke 3gol..
main kasik cntik wo..rembat tuh mesti mau gol..eheheheee..
dan....hope hari ahad ni..dapat la tgk..tidak terikat di aktiviti lain..(=

k itu sahaja..
daaa...

Comments

Popular posts from this blog

HM menyingai

Assalammualaikum dan sari berita di belog ini...

Alhamdulillah... seperti  tajuk hari ini... pasti hadek2, hakak2 dan habang2 tertanya2...
bagaimanakah wajah harimau menyingai?



Buat pengetahuan anda yang bukan layan bola malaya, malam tadi kita telah bertemu pasukan thai...okeh...hee...

squad Harimau Malaya.. Tahniah dan Syabas, anda punya taring semakin menyingai sudah.
pagi ni sepanjang perjalanan nak g keje, radio HOT fm telah membincangkan dan meminta komen2 dari pemain kita. Ada juga komen2 dari pendengar setia pasukan negara.



komen saya?
Permainan itu bagus kalau kita konsisten menyerang berbanding bertahan.
Sebab Malaysia ni macam da terlalu familiar dengan permainan BERTAHAN dan TEMBUS..
hadoi.. kalau tembus di pihak lawan, tiada hal.ini tembus di gawang sendiri...
Setiap kali rentak permainan menjadi dari MENYERANG kepada BERTAHAN, setiap kali itu la aku rasa tak selesa.

bukan apa, walaupun kita sudah mendahului dengan 1 gol dari Abe Mat Yo.... tapi pertukaran rentak permainan itu…

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

Esc.Budaktomato

Allah (Pemberi) cahaya (kepada) langit dan bumi. Perumpamaan cahaya Allah, adalah seperti sebuah lubang yang tak tembus, yang di dalamnya ada pelita besar. Pelita itu di dalam kaca (dan) kaca itu seakan-akan bintang (yang bercahaya) seperti mutiara, yang dinyalakan dengan minyak dari pohon yang berkahnya, (yaitu) pohon zaitun yang tumbuh tidak di sebelah timur (sesuatu) dan tidak pula di sebelah barat(nya), yang minyaknya (saja) hampir-hampir menerangi, walaupun tidak disentuh api. Cahaya di atas cahaya (berlapis-lapis), Allah membimbing kepada cahaya-Nya siapa yang dia kehendaki, dan Allah memperbuat perumpamaan-perumpamaan bagi manusia, dan Allah Maha Mengetahui segala sesuatu.24: 35Dan sesungguhnya Kami telah menurunkan kepada kamu ayat-ayat yang memberi penerangan, dan contoh-contoh dari orang-orang yang terdahulu sebelum kamu dan pelajaran bagi orang-orang yang bertakwa.24 : 36assalamualaikum w.b.t.seperti yang dijanjikan..
ak mg berhajat intro reading..
aku baca 10-20 muka sura…