Skip to main content

ohh...ho...si bola2 hati......

huahua...
hai...kamo...kamoo...dan kamoo..kamooo...
si jantung bulat2 bola hati  owhh....

gembira melihat game to nite..
yup..si kijang menentang burung...di kawasan burung itu sendiri..
stadium likas..
overall mungkin kurang menyengat la....
tapi still okeh sebab abeyo dapat tebus balik 2 gol berbanding ngan taipei ri tuh..
his first gol, cm tolakan mudah je kan..
pastu yg before nak abis 1st half tuh....

ade geram gak la...dah depan gawang..tp xpat lak...huhuu...
seb bek min 71 pat tebus balik..
hahahaaa....
*ceit..adakah hanya fokus kat dier je ke??oh.tidaaaak mungkin...
pepon, lau seri tadi...kijang stil menang maa..
cume kasut emas itu perlu dikejar kan..


antara abdul hadi n abeyo.. (pics taken : 14 mei ri tuh..)

psstt..pst...
mase before game lagi, dah dok msg akk ipar ak..
ak msg kt dier berbunyik begini
"xkire malam nih menang atau kalah, esok mesti cuti nye..."
hehee...sje je...nk 'bako' dier.....

akhirnya...abeyo berjaya wat 19 gol lau xsilap kire...
dan abdul hadi....pat 20 gol....huhuuu
sgt sipi...
sipi sgt...
tengganu vs felda united mlm nih...adoi..
memeng 'bolos' gawang itu..6-2

*otak : hemmmm..meng'imagine' but nih dibuat ikut size pemiliknye...
tapi kalau menang kasut nih la,
laki ley pakai ke???
keep wondering....buleh pakai ke??da la sebelah je...
takpe la abeyo..
janji da byk giler berbakti dgn kijang..
first time woo pat juara liga super nih..
nti ade la tuh rejeki dari pihak or tempat lain...
huhuuu...(pehh..ayat ak macam la dier bace blog cikai ak nih kann....)


aku sgt shuke hengkau...i dunno y..
sume aku SHUKE..ko tau x??????!!!



dan...aku tak tahu kenape..
for my first time in my life,

aku sgt suke baju putih ini...
mase dah nak dekat birthday baru2 nih, aku telah berAZAM
tok beli hadiah kat diri sendiri adalah BAJU INI...aku suke KOLAR ko la beb..lagi aku GERAM...
ade tulisan kecik disulam DRY-FIT kat bawah dier.....tapi
yang aku jumpe still TAK MAMPU lagi kot..
paling murah aku ley dapat rm 35 hingget..tuh kat tempat org, lau kt tempat sndiri aku rase  MELAMBUNG harge baju nih...
ish...ish...ishhhh...
NASEB.NASEB....APE DA nak lawan HARGE lagi.......

*lom keje lagi, buleh 'cuci' mate je la dulu..nti da de duit buleh la nak 'suci'kan uwang kat baju ini....


MEANWHILE...malam nih FINAL SHOWDOWN 2011..
sempat lagi mencurik2 tengok time 15minit..
then continue after tamat game tadi...
so hot.....B-boy , ur awesome!!

dan bestnye...ECX menang..hahahahaa..
aku memang suke performance u guyss since the 1st week!!!
cume kat final battle tadi,aku rase HMC PHLOW da beat u laa...
komen aku : hope ECX akan terus gemilap dan cemerlang..
kpd HMC PHLOW hope korg takkan jadi angkuh coz aku pon ikut korg dr dlu..korang
sgt2 compete ngn FLOOR FEVER se dulu...
skrg korg kire da byk experience+skilled berbanding showdown 2010..

pepon, aku telah menghadiahkan kredit aku kat final showdown ini...

memeng bertahniah2 kpd yg berjaya...
nanti buleh la wat battle lawan all the top 4 @ 2011 + 2010 lak ek...
teringin gak nak tau korang boleh compete x?
tahniah gak kat Bounce Stepper sebab BERJAYA kumpul peminat dier sendiri..
traditional street dancer been B-BOY...hehehehahaa..ak pon xcaye..mg chaya la lu olang!!.


p/s : jgn tertanye2...abe yo sape...
xkenal sudah...*sila bace entry before this baru paham sape k...(^^p)
heheee...k la korg..
sampai sini jek..
hingga bertemu lagik ya...
sign out dolu..~

Comments

Popular posts from this blog

i need activity then i create one.

assalammualaikum.w.b.tseriusli i need activity since this is my first year i graduate from any class.
well.
i such bussy lover.
i bet maybe im miss bee.bee an insect.
or bee is only kindda flies that such.bussy.
bussy.
bussy.
personal
and personally
systematic.ya.
home or office.
i really mean for the both place.here in yongpeng,
i got to many workaholic teammate.
there is my family away.
gimme kidda homesick.
and they push me to find a love in here.go to him.approach.get married and built family...but i just dont accept rejection.i dont know what is approach.how was a love desrcibe you there best except a commitment.love the commitment and just dont know who like or admire me in here.i found im not adorable one too.i have too many weakest point.myskin is not flawless.im not too strong.would him love me the same of me.while without their consent
im get into my cave. wherebout here..i just create my own activity
and fairy tales.
the fairy tales start with create a good memoriea among …

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

2016 heading to 2017

2016..
sorotan 2016..
terlalu pantas berlalu..
tak sempat nak review mungkin.
pepon about 9 minit before 2017.
the up coming future comes with prosperity.
and for sure, every person shall be pray
2017.please do better for us.


hujung tahun dgn handphone yang rosak.
pakai phone ayah temporary.

mengharap ada peluang bonus
untuk telefon baru..
insha Allah.
amin.