Skip to main content

ohh...ho...si bola2 hati......

huahua...
hai...kamo...kamoo...dan kamoo..kamooo...
si jantung bulat2 bola hati  owhh....

gembira melihat game to nite..
yup..si kijang menentang burung...di kawasan burung itu sendiri..
stadium likas..
overall mungkin kurang menyengat la....
tapi still okeh sebab abeyo dapat tebus balik 2 gol berbanding ngan taipei ri tuh..
his first gol, cm tolakan mudah je kan..
pastu yg before nak abis 1st half tuh....

ade geram gak la...dah depan gawang..tp xpat lak...huhuu...
seb bek min 71 pat tebus balik..
hahahaaa....
*ceit..adakah hanya fokus kat dier je ke??oh.tidaaaak mungkin...
pepon, lau seri tadi...kijang stil menang maa..
cume kasut emas itu perlu dikejar kan..


antara abdul hadi n abeyo.. (pics taken : 14 mei ri tuh..)

psstt..pst...
mase before game lagi, dah dok msg akk ipar ak..
ak msg kt dier berbunyik begini
"xkire malam nih menang atau kalah, esok mesti cuti nye..."
hehee...sje je...nk 'bako' dier.....

akhirnya...abeyo berjaya wat 19 gol lau xsilap kire...
dan abdul hadi....pat 20 gol....huhuuu
sgt sipi...
sipi sgt...
tengganu vs felda united mlm nih...adoi..
memeng 'bolos' gawang itu..6-2

*otak : hemmmm..meng'imagine' but nih dibuat ikut size pemiliknye...
tapi kalau menang kasut nih la,
laki ley pakai ke???
keep wondering....buleh pakai ke??da la sebelah je...
takpe la abeyo..
janji da byk giler berbakti dgn kijang..
first time woo pat juara liga super nih..
nti ade la tuh rejeki dari pihak or tempat lain...
huhuuu...(pehh..ayat ak macam la dier bace blog cikai ak nih kann....)


aku sgt shuke hengkau...i dunno y..
sume aku SHUKE..ko tau x??????!!!



dan...aku tak tahu kenape..
for my first time in my life,

aku sgt suke baju putih ini...
mase dah nak dekat birthday baru2 nih, aku telah berAZAM
tok beli hadiah kat diri sendiri adalah BAJU INI...aku suke KOLAR ko la beb..lagi aku GERAM...
ade tulisan kecik disulam DRY-FIT kat bawah dier.....tapi
yang aku jumpe still TAK MAMPU lagi kot..
paling murah aku ley dapat rm 35 hingget..tuh kat tempat org, lau kt tempat sndiri aku rase  MELAMBUNG harge baju nih...
ish...ish...ishhhh...
NASEB.NASEB....APE DA nak lawan HARGE lagi.......

*lom keje lagi, buleh 'cuci' mate je la dulu..nti da de duit buleh la nak 'suci'kan uwang kat baju ini....


MEANWHILE...malam nih FINAL SHOWDOWN 2011..
sempat lagi mencurik2 tengok time 15minit..
then continue after tamat game tadi...
so hot.....B-boy , ur awesome!!

dan bestnye...ECX menang..hahahahaa..
aku memang suke performance u guyss since the 1st week!!!
cume kat final battle tadi,aku rase HMC PHLOW da beat u laa...
komen aku : hope ECX akan terus gemilap dan cemerlang..
kpd HMC PHLOW hope korg takkan jadi angkuh coz aku pon ikut korg dr dlu..korang
sgt2 compete ngn FLOOR FEVER se dulu...
skrg korg kire da byk experience+skilled berbanding showdown 2010..

pepon, aku telah menghadiahkan kredit aku kat final showdown ini...

memeng bertahniah2 kpd yg berjaya...
nanti buleh la wat battle lawan all the top 4 @ 2011 + 2010 lak ek...
teringin gak nak tau korang boleh compete x?
tahniah gak kat Bounce Stepper sebab BERJAYA kumpul peminat dier sendiri..
traditional street dancer been B-BOY...hehehehahaa..ak pon xcaye..mg chaya la lu olang!!.


p/s : jgn tertanye2...abe yo sape...
xkenal sudah...*sila bace entry before this baru paham sape k...(^^p)
heheee...k la korg..
sampai sini jek..
hingga bertemu lagik ya...
sign out dolu..~

Comments

Popular posts from this blog

HM menyingai

Assalammualaikum dan sari berita di belog ini...

Alhamdulillah... seperti  tajuk hari ini... pasti hadek2, hakak2 dan habang2 tertanya2...
bagaimanakah wajah harimau menyingai?



Buat pengetahuan anda yang bukan layan bola malaya, malam tadi kita telah bertemu pasukan thai...okeh...hee...

squad Harimau Malaya.. Tahniah dan Syabas, anda punya taring semakin menyingai sudah.
pagi ni sepanjang perjalanan nak g keje, radio HOT fm telah membincangkan dan meminta komen2 dari pemain kita. Ada juga komen2 dari pendengar setia pasukan negara.



komen saya?
Permainan itu bagus kalau kita konsisten menyerang berbanding bertahan.
Sebab Malaysia ni macam da terlalu familiar dengan permainan BERTAHAN dan TEMBUS..
hadoi.. kalau tembus di pihak lawan, tiada hal.ini tembus di gawang sendiri...
Setiap kali rentak permainan menjadi dari MENYERANG kepada BERTAHAN, setiap kali itu la aku rasa tak selesa.

bukan apa, walaupun kita sudah mendahului dengan 1 gol dari Abe Mat Yo.... tapi pertukaran rentak permainan itu…

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

Esc.Budaktomato

Allah (Pemberi) cahaya (kepada) langit dan bumi. Perumpamaan cahaya Allah, adalah seperti sebuah lubang yang tak tembus, yang di dalamnya ada pelita besar. Pelita itu di dalam kaca (dan) kaca itu seakan-akan bintang (yang bercahaya) seperti mutiara, yang dinyalakan dengan minyak dari pohon yang berkahnya, (yaitu) pohon zaitun yang tumbuh tidak di sebelah timur (sesuatu) dan tidak pula di sebelah barat(nya), yang minyaknya (saja) hampir-hampir menerangi, walaupun tidak disentuh api. Cahaya di atas cahaya (berlapis-lapis), Allah membimbing kepada cahaya-Nya siapa yang dia kehendaki, dan Allah memperbuat perumpamaan-perumpamaan bagi manusia, dan Allah Maha Mengetahui segala sesuatu.24: 35Dan sesungguhnya Kami telah menurunkan kepada kamu ayat-ayat yang memberi penerangan, dan contoh-contoh dari orang-orang yang terdahulu sebelum kamu dan pelajaran bagi orang-orang yang bertakwa.24 : 36assalamualaikum w.b.t.seperti yang dijanjikan..
ak mg berhajat intro reading..
aku baca 10-20 muka sura…