Skip to main content

dah tibe MASANYE...

ye...da tibe masenye...
aku tinggalkan my lappy, efbi (FB : gatal nk tulis cecomel...)..
ideas and all those
unnecessary or less important at this particular time.
ciss...dengan rase badan nak demam pagi semalam...
masih jua kne merayau satu hari...
untuk setelkan semua...
huhuu...
dan akhirnya..


penantian satu penyeksaan...
huhuuu...
ape la kami ini...
dapat lak partner
cool but stress
im lak clumsy n hate stress
tatau laa...
se cam langit dan bumi...
kalau la saling berkompromi
dan melengkapi kan seronok...
aman dunia..huhuu
kalau lah yang
SEBAIK dulu itu ....
masih berbaki lagi padanya.....

hemm..dan bila nak pass task to another
party....huhuuu...
mereka pula ade hal lain..
hadoi..fahamilah kami...
seharian keluar..
exam dah tak lame nih...kami pon nak prepare tok EXAM gak...
dan pihak di sebelah sini...
huhuu...
kalau la...anda memahami...
malang sungguh aku sebab diakuinya sukar difahami
oleh partner sendiri...
hemm..kalau la ko my 'sayang'..
nak je ak cekik2 je...jangan la pikir
tension sendiri......
plz show la some concern n care....
tak payah terlalu bermisteri2 sangat.....(aik..pelik jap..perlu ke tulih statement yang nih..)
huhuhuu...


seharian yang rase nak wat muke cmni nih je....

heem...kesian gak..
janji xnak kacau..
tapi aku kene kacau gak..
huhuhu...lau aku tanye orang lain,
orang lain mesti tanye balik...
pergi la ko tanye si dia...
"anda memang hebat sbb menjadi rujukan semua"
solute la beb..di mana2
jawapan ak dapat, ade 'citation' name ko...


jangan xshuke2...nanti shuke...


...aku masih tersepit dengan perut yang lapar
dan menanti dalam suasana yang dingin
kusut..serabai...kemaruk tidor
dan ketakutan berganda kecelaruan
identiti untuk mengadap EXAM..

aaaghhh..
huhuhuuu...
dan akhirnye keluar makan dengan housemate..
for our 1st time korum lengkap...kalau x, xpenah menjadi
nak kluar sesama.plan yang xpernah tercapai..
huhuu...(syukur...dan masih di fikiran yang merawang2)
aku 'hilang' dalam keramaian...
makan pon xhabis sebab
ntah...tension mula menguasai diri...
gelabah dengan preparation FINAL EXAM...
dah bersedia ke aku..????? (~ ~...)


membazir itu saudara saitan...huhuu...ishh..

heemmm..akhirnya..teringat...
REDWARRIOR vs S'gor..
hadoi..terus terMISS kat dier..
huhuu..walaupon ade rase yang taksame lagi...


hehee...

malam pertama bersama dia..
tak penah2 ngadap mende nih..
1st time mengadap software ape...
godeh2 sane..sini...hadoi..macam aku banyak mase lagi kan..
aku bukan seorang yang cerewet...
cume nak buat yang terbaik je...
akhirnya stuck kerna kesilapan
setting sendiri...
kalau la kau tahu aku dah nak menangis kerna kau...
software yang bijak..(atau aku kurang bijak mengadapkau di saat2 genting camnih.)
huhuuuu...

sudah2 la...aku nak OFF semua...
let me leave all alone..
then, need to generate my own BOOSTER
again..
need to gather my energy UP again..


we survive...and remains alone again..

hari semalam telah berlalu,
hari ini tetap milikku
walau esok belom tercipta milik siapa...


"kalau ade,(= (memang nak)..kalau buat2 tak paham gak..
mungkin betol2 da xnak phm...huhuu )="

Comments

Popular posts from this blog

i need activity then i create one.

assalammualaikum.w.b.tseriusli i need activity since this is my first year i graduate from any class.
well.
i such bussy lover.
i bet maybe im miss bee.bee an insect.
or bee is only kindda flies that such.bussy.
bussy.
bussy.
personal
and personally
systematic.ya.
home or office.
i really mean for the both place.here in yongpeng,
i got to many workaholic teammate.
there is my family away.
gimme kidda homesick.
and they push me to find a love in here.go to him.approach.get married and built family...but i just dont accept rejection.i dont know what is approach.how was a love desrcibe you there best except a commitment.love the commitment and just dont know who like or admire me in here.i found im not adorable one too.i have too many weakest point.myskin is not flawless.im not too strong.would him love me the same of me.while without their consent
im get into my cave. wherebout here..i just create my own activity
and fairy tales.
the fairy tales start with create a good memoriea among …

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

2016 heading to 2017

2016..
sorotan 2016..
terlalu pantas berlalu..
tak sempat nak review mungkin.
pepon about 9 minit before 2017.
the up coming future comes with prosperity.
and for sure, every person shall be pray
2017.please do better for us.


hujung tahun dgn handphone yang rosak.
pakai phone ayah temporary.

mengharap ada peluang bonus
untuk telefon baru..
insha Allah.
amin.