Tuesday, April 26, 2011

dah tibe MASANYE...

ye...da tibe masenye...
aku tinggalkan my lappy, efbi (FB : gatal nk tulis cecomel...)..
ideas and all those
unnecessary or less important at this particular time.
ciss...dengan rase badan nak demam pagi semalam...
masih jua kne merayau satu hari...
untuk setelkan semua...
huhuu...
dan akhirnya..


penantian satu penyeksaan...
huhuuu...
ape la kami ini...
dapat lak partner
cool but stress
im lak clumsy n hate stress
tatau laa...
se cam langit dan bumi...
kalau la saling berkompromi
dan melengkapi kan seronok...
aman dunia..huhuu
kalau lah yang
SEBAIK dulu itu ....
masih berbaki lagi padanya.....

hemm..dan bila nak pass task to another
party....huhuuu...
mereka pula ade hal lain..
hadoi..fahamilah kami...
seharian keluar..
exam dah tak lame nih...kami pon nak prepare tok EXAM gak...
dan pihak di sebelah sini...
huhuu...
kalau la...anda memahami...
malang sungguh aku sebab diakuinya sukar difahami
oleh partner sendiri...
hemm..kalau la ko my 'sayang'..
nak je ak cekik2 je...jangan la pikir
tension sendiri......
plz show la some concern n care....
tak payah terlalu bermisteri2 sangat.....(aik..pelik jap..perlu ke tulih statement yang nih..)
huhuhuu...


seharian yang rase nak wat muke cmni nih je....

heem...kesian gak..
janji xnak kacau..
tapi aku kene kacau gak..
huhuhu...lau aku tanye orang lain,
orang lain mesti tanye balik...
pergi la ko tanye si dia...
"anda memang hebat sbb menjadi rujukan semua"
solute la beb..di mana2
jawapan ak dapat, ade 'citation' name ko...


jangan xshuke2...nanti shuke...


...aku masih tersepit dengan perut yang lapar
dan menanti dalam suasana yang dingin
kusut..serabai...kemaruk tidor
dan ketakutan berganda kecelaruan
identiti untuk mengadap EXAM..

aaaghhh..
huhuhuuu...
dan akhirnye keluar makan dengan housemate..
for our 1st time korum lengkap...kalau x, xpenah menjadi
nak kluar sesama.plan yang xpernah tercapai..
huhuu...(syukur...dan masih di fikiran yang merawang2)
aku 'hilang' dalam keramaian...
makan pon xhabis sebab
ntah...tension mula menguasai diri...
gelabah dengan preparation FINAL EXAM...
dah bersedia ke aku..????? (~ ~...)


membazir itu saudara saitan...huhuu...ishh..

heemmm..akhirnya..teringat...
REDWARRIOR vs S'gor..
hadoi..terus terMISS kat dier..
huhuu..walaupon ade rase yang taksame lagi...


hehee...

malam pertama bersama dia..
tak penah2 ngadap mende nih..
1st time mengadap software ape...
godeh2 sane..sini...hadoi..macam aku banyak mase lagi kan..
aku bukan seorang yang cerewet...
cume nak buat yang terbaik je...
akhirnya stuck kerna kesilapan
setting sendiri...
kalau la kau tahu aku dah nak menangis kerna kau...
software yang bijak..(atau aku kurang bijak mengadapkau di saat2 genting camnih.)
huhuuuu...

sudah2 la...aku nak OFF semua...
let me leave all alone..
then, need to generate my own BOOSTER
again..
need to gather my energy UP again..


we survive...and remains alone again..

hari semalam telah berlalu,
hari ini tetap milikku
walau esok belom tercipta milik siapa...


"kalau ade,(= (memang nak)..kalau buat2 tak paham gak..
mungkin betol2 da xnak phm...huhuu )="

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"