Skip to main content

mencari my kick start....huhu

asimen tentang comparison between port n jetty...heeemmm...
dimana nak bermula yek...
huhuu~~
case study : west port vs cruise jetty (pulau indah)...
both in Port Klang~~
huhuuuu...

~~inilah syllibus nye..~~



huhuuuu...few more submission b4 FINAL EXAM!!


cari-cari bahan...hurmmm...
hadoi...nk bezekan melalui ape nih...
dah la byk maklumat yg P&C (private &confidential) dari web2 tertentu...
carik tuh memang la, tak dapat dinafikan...
seronok giler...bace2...
klik save..download....save...download..
nak sort out satu2...argggghhh...
apekah ini...!!!huhuuuu

~terimalah apa ada ku...~



HURMMM....
kayuh pelan2...
huhu..yela..kite nih tak ade kerete..
motor pon tak ade...
nk jalan jaoh2 ni,memang penat...
(tapi kalau bab2 having an everning walk..kuikuikui..cnfirm nk g..)
kayuh je laaaa......



nih la schedule ak satu sem nih...

hope dis will be my FINAL sem..
i must able GRAD ON TIME wif FLYING COLOURS!

and...NOW..
my hepiCHOCOLATE time yep..
dis SEM, memang most of my time terpaksa carik dier..
tapi tak de la sampai lam sehari kne abiskan terus coklat besa nih...hehee




inilah pendamai sebentar..(hehee...tggu la ko..)

p/s: actually ari nih pose,tapi...g carik dier nih sbb gerammmmm...rase cm nak kan..so..kne la daaptkan gak...
hehee~~



jz nak update jek..thanks for having your time here..hihii (n_n)y





Comments

Popular posts from this blog

HM menyingai

Assalammualaikum dan sari berita di belog ini...

Alhamdulillah... seperti  tajuk hari ini... pasti hadek2, hakak2 dan habang2 tertanya2...
bagaimanakah wajah harimau menyingai?



Buat pengetahuan anda yang bukan layan bola malaya, malam tadi kita telah bertemu pasukan thai...okeh...hee...

squad Harimau Malaya.. Tahniah dan Syabas, anda punya taring semakin menyingai sudah.
pagi ni sepanjang perjalanan nak g keje, radio HOT fm telah membincangkan dan meminta komen2 dari pemain kita. Ada juga komen2 dari pendengar setia pasukan negara.



komen saya?
Permainan itu bagus kalau kita konsisten menyerang berbanding bertahan.
Sebab Malaysia ni macam da terlalu familiar dengan permainan BERTAHAN dan TEMBUS..
hadoi.. kalau tembus di pihak lawan, tiada hal.ini tembus di gawang sendiri...
Setiap kali rentak permainan menjadi dari MENYERANG kepada BERTAHAN, setiap kali itu la aku rasa tak selesa.

bukan apa, walaupun kita sudah mendahului dengan 1 gol dari Abe Mat Yo.... tapi pertukaran rentak permainan itu…

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

Esc.Budaktomato

Allah (Pemberi) cahaya (kepada) langit dan bumi. Perumpamaan cahaya Allah, adalah seperti sebuah lubang yang tak tembus, yang di dalamnya ada pelita besar. Pelita itu di dalam kaca (dan) kaca itu seakan-akan bintang (yang bercahaya) seperti mutiara, yang dinyalakan dengan minyak dari pohon yang berkahnya, (yaitu) pohon zaitun yang tumbuh tidak di sebelah timur (sesuatu) dan tidak pula di sebelah barat(nya), yang minyaknya (saja) hampir-hampir menerangi, walaupun tidak disentuh api. Cahaya di atas cahaya (berlapis-lapis), Allah membimbing kepada cahaya-Nya siapa yang dia kehendaki, dan Allah memperbuat perumpamaan-perumpamaan bagi manusia, dan Allah Maha Mengetahui segala sesuatu.24: 35Dan sesungguhnya Kami telah menurunkan kepada kamu ayat-ayat yang memberi penerangan, dan contoh-contoh dari orang-orang yang terdahulu sebelum kamu dan pelajaran bagi orang-orang yang bertakwa.24 : 36assalamualaikum w.b.t.seperti yang dijanjikan..
ak mg berhajat intro reading..
aku baca 10-20 muka sura…