Friday, April 22, 2011

tumpuan yang hilang.....

aku tak nak treat blog nih macam diary...
tapi....tergangu btol la...
rase nervous sangat dengan final paper nih..
walaupon 4 papers je...tapi aku rasa seram giler...
aku stadi...previous exam...
baru bace soklan dier...
then, aku boleh rase stress...nak tulis jawapan...
harap sangat SEM ini akan menjadi SEM last aku...kat sini...

rase..CUKUP..CUKUP LA....DAN..
cukup la setiap masalah yang aku tempuh SEM nih..
aku TAKNAK macam nih lagi....
terus terang la..aku bukan di kalangan mereka yang
bijak pandai...
dan aku harap itu takkan menghancurkan harapan mak ayah aku
supaya aku LULUS di sini...
perasaan risau, seram dan terganggu semua menjadi satu...
dan begitu juga perasaan lapar
dan perlukan si pemanis mulot...
hadoiii...
tummy...can't u handle that craving or what..
im serious nervous right now...
hoping nanti takkan blank mase exam...(~*~)
praying easily and smooth correct answer wil be all out on
that particular time n paper...
but how can i do revision if my heart still beating me
with those nervous and stress me...
huhuuuu....
cube handle other matters like camp preparation
then continue reading and do exercise...
and i still confusing...
where did i been...
Is that i read..
why feeling does?it pushed me down.....
what time now....



oh..tuhan..
mengapakah aku begini...




k la korang...thanks bace blog aku..
sori emosi terganggu...
aku sarankan korang...jangan la jadi macam aku k..huhuuuuuu(~"~)
chaw laa....i need to take fresh brand of a new air..(.~~...)








.

No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"