Saturday, April 02, 2011

hurmmm...malam yang dingin..

ingatkan malam nih tidur awal,
bangun tgh malam dan memulakan stadi..
huhu..tapi tak..
since teringat kat lagu2..
yg wat hati menjadi..hentah~~
haiishh..pastu dok buka la page SPA8i.
kunun2 nak daftar keje...
tatau nape..on web tuh ok dah..tp ble tekan part borang pendaftaran..
kua perkataan2
yg aku paham..
page tuh xjumpa..
asal la wei...time2 macam ni lah
kau..
tak mau kasik chance kan....


                                                                       target mlm ni yg memang tersasar sudah...~~



hemm..esok uma anak yatim..
last.
mg nak g..
windu kt adek2..
pasni..da takde daa...
wlaupon ramai gak geng yang tak pergi mggu nih...
tapi tatau kenapa mesti wujud
perasaan..cemburu pada yg pegi..
dan merasakan terlalu awal
untuk menjadi yang terakhir..
nape ek..
huhuuuu..woiiii...nak pegi...
wat la..next week sbgai last.... ("@______________@)"

dan kenapa yekk..
terpikirkan si dia..
ceitt..
..perasan sesorang..
bukan berperasaan..
hemmmmmm...
memang la masih hidup..klu x sape, yang menulih kat sini..
huhuu...~~


urm..bukan perasaan ape..
tapi perasan la.sume org dilayan baik...
ngan aku..ceit.taknak layan langsung..
huhu..ape daa...
bias ke ape.....
nanti lame2 aku tak amik port langsung
biar padan muke ko..
tak sukenye...


memang.nth pape....

da la..dtg  masalah virus lagi...
aku format je la nti ye..heee~~
tapi still nak geram..
da kasik chance marah pon..
xnak marah..
ignore2 ye..
tuh yg mendatangkan rasa yang same...
> wat rase nak marah balik je...
geraamm..ape la yg mjadi masalah ntah..
cnfirm sgt..memang..
something wrong somewhere..
pelik yang semua orang (sebenarnye bberapa org je...huhuhuuu~~)
macam tahu sesuatu..
and then,aku je
yg lost..

united ker...~~

tak pe la..
da tak lame da...
pasni exam..
pas exam kem last..
pastu, takde daa...
klw ade yang
do keep in touch..
alhmdulillah..
klu hilang..
takpela..
kalau orang tak suke..
tak suke gak..takyah dok paksa2 . . .

sekurang2nya aku dah menjadi diri sendiri..
dan menghargai setiap waktu
nan laju berputar..
lalu wujudlah sesuatu
bernama
kenangan pakej si pengalaman . . . .


~sabar la lagi sikit je lagi..pahitnya dpermulaan sabar nanti berakhir manisnya kesabaran~



No comments:

Post a Comment

(66;) : " singgah bersila, senyum terukir,
follow la kita, komen secangkir..."

(66D) : "berbalas komen berpimpin tangan,
mekasih lah sudi di sini kita berhubungan...;"