Skip to main content

hurmmm...malam yang dingin..

ingatkan malam nih tidur awal,
bangun tgh malam dan memulakan stadi..
huhu..tapi tak..
since teringat kat lagu2..
yg wat hati menjadi..hentah~~
haiishh..pastu dok buka la page SPA8i.
kunun2 nak daftar keje...
tatau nape..on web tuh ok dah..tp ble tekan part borang pendaftaran..
kua perkataan2
yg aku paham..
page tuh xjumpa..
asal la wei...time2 macam ni lah
kau..
tak mau kasik chance kan....


                                                                       target mlm ni yg memang tersasar sudah...~~



hemm..esok uma anak yatim..
last.
mg nak g..
windu kt adek2..
pasni..da takde daa...
wlaupon ramai gak geng yang tak pergi mggu nih...
tapi tatau kenapa mesti wujud
perasaan..cemburu pada yg pegi..
dan merasakan terlalu awal
untuk menjadi yang terakhir..
nape ek..
huhuuuu..woiiii...nak pegi...
wat la..next week sbgai last.... ("@______________@)"

dan kenapa yekk..
terpikirkan si dia..
ceitt..
..perasan sesorang..
bukan berperasaan..
hemmmmmm...
memang la masih hidup..klu x sape, yang menulih kat sini..
huhuu...~~


urm..bukan perasaan ape..
tapi perasan la.sume org dilayan baik...
ngan aku..ceit.taknak layan langsung..
huhu..ape daa...
bias ke ape.....
nanti lame2 aku tak amik port langsung
biar padan muke ko..
tak sukenye...


memang.nth pape....

da la..dtg  masalah virus lagi...
aku format je la nti ye..heee~~
tapi still nak geram..
da kasik chance marah pon..
xnak marah..
ignore2 ye..
tuh yg mendatangkan rasa yang same...
> wat rase nak marah balik je...
geraamm..ape la yg mjadi masalah ntah..
cnfirm sgt..memang..
something wrong somewhere..
pelik yang semua orang (sebenarnye bberapa org je...huhuhuuu~~)
macam tahu sesuatu..
and then,aku je
yg lost..

united ker...~~

tak pe la..
da tak lame da...
pasni exam..
pas exam kem last..
pastu, takde daa...
klw ade yang
do keep in touch..
alhmdulillah..
klu hilang..
takpela..
kalau orang tak suke..
tak suke gak..takyah dok paksa2 . . .

sekurang2nya aku dah menjadi diri sendiri..
dan menghargai setiap waktu
nan laju berputar..
lalu wujudlah sesuatu
bernama
kenangan pakej si pengalaman . . . .


~sabar la lagi sikit je lagi..pahitnya dpermulaan sabar nanti berakhir manisnya kesabaran~



Comments

Popular posts from this blog

HM menyingai

Assalammualaikum dan sari berita di belog ini...

Alhamdulillah... seperti  tajuk hari ini... pasti hadek2, hakak2 dan habang2 tertanya2...
bagaimanakah wajah harimau menyingai?



Buat pengetahuan anda yang bukan layan bola malaya, malam tadi kita telah bertemu pasukan thai...okeh...hee...

squad Harimau Malaya.. Tahniah dan Syabas, anda punya taring semakin menyingai sudah.
pagi ni sepanjang perjalanan nak g keje, radio HOT fm telah membincangkan dan meminta komen2 dari pemain kita. Ada juga komen2 dari pendengar setia pasukan negara.



komen saya?
Permainan itu bagus kalau kita konsisten menyerang berbanding bertahan.
Sebab Malaysia ni macam da terlalu familiar dengan permainan BERTAHAN dan TEMBUS..
hadoi.. kalau tembus di pihak lawan, tiada hal.ini tembus di gawang sendiri...
Setiap kali rentak permainan menjadi dari MENYERANG kepada BERTAHAN, setiap kali itu la aku rasa tak selesa.

bukan apa, walaupun kita sudah mendahului dengan 1 gol dari Abe Mat Yo.... tapi pertukaran rentak permainan itu…

Ogos dan aku.

Assalammualaikum...Kali ni cerita ogos..
Aku sepatotnya lahir bulan ogos.
Tapi da ditakdirkan keluar awal..so, ak keluarlah awl.
Selalu ak bear in mind...bahawasanya aku..dilahirkan lebih awal supaya aku dikembalikan dengan lebih awal.Yep.itu la modal aku.
Untuk ak kuat suatu ketika dulu.
Jadi aku tak lengah2 untuk penuhi ruang hati ruang masa dan waktu dgn perkara2 yang aku rasa bole la dikire manfaat...time ak berlagha, tu jgn ikot ye keng kawan.Bila ak da besar ni...
Aku tahu kehidupan ak ni banyak la gak dipengaruhi dengan bdk bulan ogos.
Which are :
1.kawan tadika up til lain2 sekola stil contact. Namanya intan.walaupon kesukaran melepak bersama, die cube la elak missunderstand ak...dan die agk firm nk kawan ngan ak. Die penah silap sebab ajak ak MLM..ak nye marah pon bertahun.tp ak still anggap die kawan ak...dan ak harap die bangga ade kawan macam ak dan xnyesal la jumpe org yg hanya ak macam ak.die dlm uniform skola die lg kemas dr ak...2.kawan mase skola rendah up till now…

Esc.Budaktomato

Allah (Pemberi) cahaya (kepada) langit dan bumi. Perumpamaan cahaya Allah, adalah seperti sebuah lubang yang tak tembus, yang di dalamnya ada pelita besar. Pelita itu di dalam kaca (dan) kaca itu seakan-akan bintang (yang bercahaya) seperti mutiara, yang dinyalakan dengan minyak dari pohon yang berkahnya, (yaitu) pohon zaitun yang tumbuh tidak di sebelah timur (sesuatu) dan tidak pula di sebelah barat(nya), yang minyaknya (saja) hampir-hampir menerangi, walaupun tidak disentuh api. Cahaya di atas cahaya (berlapis-lapis), Allah membimbing kepada cahaya-Nya siapa yang dia kehendaki, dan Allah memperbuat perumpamaan-perumpamaan bagi manusia, dan Allah Maha Mengetahui segala sesuatu.24: 35Dan sesungguhnya Kami telah menurunkan kepada kamu ayat-ayat yang memberi penerangan, dan contoh-contoh dari orang-orang yang terdahulu sebelum kamu dan pelajaran bagi orang-orang yang bertakwa.24 : 36assalamualaikum w.b.t.seperti yang dijanjikan..
ak mg berhajat intro reading..
aku baca 10-20 muka sura…